Мрежата се проширува

Сакате и Вие и Вашето приватно училиште да бидете  дел од оваа мрежа  за онлајн учење на германскиот јазик?

Ние Ви нудиме најмодерна онлајн настава по германски јазик со помош на платформата за учење МУДЛ, конференцискиот сервис Зоом и други алатки и софтвери. Претворете го и Вашето училиште во онлајн училиште. 

За повеќе информации слободно обратете се на следниот телефон: 075 333-119 или на емаил: nikolce@delfin.com.mk 

контакт лице: д-р Николче Шулевски